Biosa

 +359 88 772 2696 / +359 87 724 4699  

БИОСА отново взе участие на тазгодишното издание на

„МЕЖДУНАРОДНО СПЕЦИАЛИЗИРАНО СЕЛСКОСТОПАНСКО ИЗЛОЖЕНИЕ ВСИЧКО ЗА ЗЕМЕДЕЛИЕТО“ BATA AGRO 2021 гр. СТАРА ЗАГОРА 01 - 05.06.2021г.

където представи някои от най-иновативните решения с приложение в селското стопанство по специално в земеделието и зърнопроизводството, както и в рециклиращата индустрия.

Цветен сортер CG е предназначен за сортиране на фъстъци, пшеница и царевица, бобови култури, ядки, кашу, дехидратирани зеленчуци, зърна с малък размер, зърнени продукти (Снакс), пластмаса и др. Един пиксел се отчита от два инфрачервени сигнала и нито един дефект не може да остане неоткрит с тази технология.

Широко приложение за отстраняване на обвивки и чужди материали от висококачествените Ви продукти.

Предимства:

  • Спектроскопична възпроизвеждаща технология;

  • X-RAY възпроизвеждаща технология – открива проядени, начупени, пластмаса, метал, стъкло и камъчета;

  • Интелигентна технология против начупване на продукта;

Двоен въздушно-ситов сепаратор, който е предназначен за почистване на различни видове семена, зърнени култури и други. Машината има две въздушни сита, посредством които отстранява успешно всички леки и средни примеси и прах. Материала влиза в машината посредством елеватор, който го насочва към предното въздушно сито, където се отделят първоначално леките примеси и праха, който отива към циклона. След това материала преминава през комбинация от няколко вибро-сита с различни размери и профили на отворите и по този начин машината частично калибрира семената и ги разделя на фракции в зависимост от размера им. Най-накрая материала преминава през второто въздушно сито, където допълнително се премахват остатъчните леки примеси.

Предимства:

  • Две въздушни сита с два пъти по-голяма мощност на въздушния поток и по-висока ефективност при почистване;

  • Всяко от двете въздушни сита се контролира поотделно;

  • Благодарение на второто въздушно сито, готовия продукт излиза по-чист и с по-добър вид;

  • Многофункционални и лесни за подмяна сита с голяма ситова площ – 1,25m × 2,4m.

Калибратор – сортира материала на различни фракции в зависимост от големината на зърната. Разделянето на големи, средни и малки размери зърна става посредством комбинация от различни сита, разположени на няколко слоя.

Елеватор – ултра нискоскоростен без чупене на материала. Кофичките на този елеватор се разтоварват посредством инерцията на собственото им тегло. Лентата на елеватора се движи с много ниска скорост и това не позволява на кофичките да губят стабилност и намалява до минимум чупенето на материала, който преминава през елеватора.

Packing Machine – Състои се от устройство за автоматично претегляне, конвейер, запечатващо устройство и компютърен контролер.

Features:

Бърза скорост на претегляне, прецизно мерене, заема малко пространство, удобна и лесна за работа.

SY141HR

SY141HR е селскостопански безпилотен хексакоптер, предназначен за прецизно прилагане на различни категории течни пестициди, торове и хербициди. Мощната задвижваща система на SY141HR позволява да се пренасят до 15кг течни товари, което в комбинация със скоростта означава, че площ от един хектар (10 000кв м) може да бъде обработена само за 15 минути.

По време на изложението бяха проведени много предварителни разговори и Биоса намира за успешно своето участие на Бата Агро 2021г.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn