Biosa

 +359 88 772 2696 / +359 87 724 4699  

БИОСА отново взе участие на тазгодишното издание на

„МЕЖДУНАРОДНО СПЕЦИАЛИЗИРАНО СЕЛСКОСТОПАНСКО ИЗЛОЖЕНИЕ ВСИЧКО ЗА ЗЕМЕДЕЛИЕТО“ BATA AGRO 2021 гр. СТАРА ЗАГОРА 0105.06.2021г.

където представи някои от най-иновативните решения с приложение в селското стопанство по специално в земеделието и зърнопроизводството, както и в рециклиращата индустрия.

Цветен сортер CG е предназначен за сортиране на фъстъци, пшеница и царевица, бобови култури, ядки, кашу, дехидратирани зеленчуци, зърна с малък размер, зърнени продукти (Снакс), пластмаса и др. Един пиксел се отчита от два инфрачервени сигнала и нито един дефект не може да остане неоткрит с тази технология.

Широко приложение за отстраняване на обвивки и чужди материали от висококачествените Ви продукти.

Предимства:

  • Спектроскопична възпроизвеждаща технология;

  • X-RAY възпроизвеждаща технология – открива проядени, начупени, пластмаса, метал, стъкло и камъчета;

  • Интелигентна технология против начупване на продукта;

Двоен въздушно-ситов сепаратор, който е предназначен за почистване на различни видове семена, зърнени култури и други. Машината има две въздушни сита, посредством които отстранява успешно всички леки и средни примеси и прах. Материала влиза в машината посредством елеватор, който го насочва към предното въздушно сито, където се отделят първоначално леките примеси и праха, който отива към циклона. След това материала преминава през комбинация от няколко вибро-сита с различни размери и профили на отворите и по този начин машината частично калибрира семената и ги разделя на фракции в зависимост от размера им. Най-накрая материала преминава през второто въздушно сито, където допълнително се премахват остатъчните леки примеси.

Предимства:

  • Две въздушни сита с два пъти по-голяма мощност на въздушния поток и по-висока ефективност при почистване;

  • Всяко от двете въздушни сита се контролира поотделно;

  • Благодарение на второто въздушно сито, готовия продукт излиза по-чист и с по-добър вид;

  • Многофункционални и лесни за подмяна сита с голяма ситова площ – 1,25m × 2,4m.

Калибратор – сортира материала на различни фракции в зависимост от големината на зърната. Разделянето на големи, средни и малки размери зърна става посредством комбинация от различни сита, разположени на няколко слоя.

Елеватор – ултра нискоскоростен без чупене на материала. Кофичките на този елеватор се разтоварват посредством инерцията на собственото им тегло. Лентата на елеватора се движи с много ниска скорост и това не позволява на кофичките да губят стабилност и намалява до минимум чупенето на материала, който преминава през елеватора.

Претегляща и пакетираща машина – Състои се от устройство за автоматично претегляне, конвейер, запечатващо устройство и компютърен контролер.

Характеристики:

Бърза скорост на претегляне, прецизно мерене, заема малко пространство, удобна и лесна за работа.

Селскостопански безпилотен дрон

SY141HR е селскостопански безпилотен хексакоптер, предназначен за прецизно прилагане на различни категории течни пестициди, торове и хербициди. Мощната задвижваща система на SY141HR позволява да се пренасят до 15кг течни товари, което в комбинация със скоростта означава, че площ от един хектар (10 000кв м) може да бъде обработена само за 15 минути.

По време на изложението бяха проведени много предварителни разговори и Биоса намира за успешно своето участие на Бата Агро 2021г.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn