Biosa

 +359 88 772 2696 / +359 87 724 4699  

Изкуствен интелект помага на фермерите в интензивното земеделие и преработването на продукцията …..

Това и десетки подобни заглавия обходиха електронните и печатни медии през изминалата седмица и направиха достояние на най-широк кръг от читатели, участието на фирма БИОСА ЕООД на тазгодишното издание на форума за селскостопански иновации АГРА 2018.

Гордеем се с представянето си на изложението и се радваме, че там се запознахме с много бъдещи клиенти и се срещнахме с партньори и приятели, с които ни свързва дългогодишно сътрудничество. Разположен на голяма площ, щандът на БИОСА ЕООД се отличаваше с красив и интелигентен дизайн и с гордост можем да отбележим, че беше един от малкото, удостоени с внимание от делегацията, съставена от министри и официални придружаващи ги лица и гости на откриването на АГРА 2018 .

Машините, които БИОСА ЕООД, като ексклузивен представител на световният лидер Meyer Optoelectronic, показа на АГРА 2018 са една малка част от богатата гама техника и оборудване, които фирмата предлага за почистване и сортиране на семена и всякакъв вид зърнени култури, продукти от земеделието и хранително-вкусовата промишленост. За нас беше чест и удоволствие да представим на българските и чуждестранни посетители най-модерните машини с иновативни и интелигентни технологии, изключителен дизайн и конструкция и високо-технологични инженерингови разработки.

Най-голямо внимание и интерес предизвика безпилотният дрон за прилагане на течни препарати върху селскостопански насаждения. Базиран на свръх-интелигентна технология и високо-професионални инженерингови разработки, селскостопанският дрон е иновативен продукт, който в кратък срок ще завоюва позиции на българския пазар и ще улесни многократно качеството и ефективността на работата на българските и чуждестранни земеделски производители.