Biosa

 +359 88 772 2696 / +359 87 724 4699  

БИОСА ЕООД е създадена през 2014 година с основна дейност внос и търговия с машини, оборудване и апаратура, предназначени за различни сфери на икономическата дейност, като селското стопанство, хранително-вкусовата промишленост, производствената индустрия, медицината, козметиката и други. Фирмата предлага на българския и европейски пазар машини и оборудване от най-ново поколение, отговарящи на съвременните стандарти и с най-висока ефективност. Сред нашите клиенти са едни от големите зърнообработващи фирми, производители на олио, на пелети, фермери и други, както в България, така и в Европа. Горди сме, че отскоро в страната работят и съвременна високо-технологична дентална и козметична апаратури от най-ново поколение, доставени от нас по заявка на клиентите ни.

Повече от 5 години БИОСА ЕООД си партнира с няколко фирми-производители от Китай, с които и до днес е в успешни работни отношения. БИОСА е изключителен представител за Европа на една от водещите в света фирми-производители на Оптоелектроника – фирма MEYER Optoelectronic, Китай. Фотосортиращите машини и X-Ray Рентгеновите детектори с марка Meyer са добре познати в целия свят, а благодарение на БИОСА вече повече от 5 години и у нас и в много страни от Европа и извън нея, като Румъния, Македония, Полша, Русия, Украйна и други.

БИОСА предлага на пазара консулт и инсталация както на самостоятелни машини, така и на цялостни решения от комплексни линии за почистване, сортиране, белене и пакетиране на зърно, зърнени култури, семена, бобови растения, фрагменти от пластмаса или стъкло. Семепочистващите и сортиращи машини са от най-ново поколение, с много висока ефективност на работа и гарантират получаване на висококачествени продукти с чистота от порядъка на 99.95%.

Дългосрочните партньорски отношения, заедно с професионалният опит на управителите и служителите на фирмата дават гаранция за високото качество, което БИОСА предлага на своите клиенти и партньори.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn