Biosa

 +359 88 772 2696 / +359 87 724 4699  

БИОСА предлага на българския и международен пазар технологично оборудване, инженерни решения, консулт и инсталация, както на самостоятелни машини, така и на цялостни решения от комплексни линии за почистване, сортиране, белене и пакетиране на зърно, зърнени култури, семена, бобови растения, фрагменти от пластмаса или стъкло.

Конкурентните ни предимства, базирани на иновативни решения и смарт технологии, отговарят на най-съвременните изисквания за качество, ефективност и чистота на крайният продукт от 100%.

БИОСА е ексклузивен представител за Европа на най-големия производител в света на  машини за сортиране и почистване на зърнени култури , семена и други хранителни продукти – MEYER Optoelectronic.
За повече информация посетете www.meyer-europe.com

БИОСА разполага със собствена сертифицирана производствена база и шоурум, и приема поръчки за:
-почистване, сортиране, белене и пакетиране на различни видове семена, зърнени култури и други хранителни продукти
-подготовка на семена за посев

НАССР


За повече информация посетете www.biosafoods.com
Наши клиенти са едни от водещите зърнообработващи фирми, производители на олио, на пелети, фермери и други от селското стопанство, хранително-вкусовата промишленост, производствената индустрия, медицината, козметиката и други.

БИОСА предлага също и висококачествени ушни марки, отговарящи на изискванията на европейското и националното законодателство.
За повече информация посетете www.ushnimarkibg.com

 

Горди сме, че отскоро в страната работят и съвременни високо-технологични дентални и козметични апаратури от най-ново поколение, доставени от нас по заявка на наши клиенти.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn